快捷導航
登錄 后使用快捷導航
沒有帳號?注冊

本帖最后由 智康1對1 于 2019-6-15 20:49 編輯


北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案!你喜歡學習英語嗎?你覺得新目標的英語是不是很簡單呢?初一的英語其實和六年級的區別不大,只要你認真聽講,就能得到高分。下面,小編為大家帶來北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案!希望能為同學們帶來幫助。

北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案,初一英語期末復習方法

  一. 讀一讀,猜一猜:根據首字母提示完成單詞(5分)。

  1. Brad can play basketball. He wants to j__________ the basketball club.

  2. F____________ is the second month of a year.

  3. Jack Chen is Mike’s f_____________ movie star. Mike likes his movies best.

  4. The runners are very strong. Because they eat a lot of h__________ food.

  5. We want to play tennis after school. But we don’t have tennis r____________.

  二. 看一看,做一做:單項選擇(15分)。北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案

  ( )1. Look at these ___________. Victor has ____________ aunt and two uncles.

  A. photos, a B. photos, an C. photos, the

  ( )2. Can you _____________ jiaozi __________ English?

  A. say, with B. speak, in C. say, in

  ( )3. Where __________ she ___________ from?

  A. does, come B. is , come C. does, comes

  ( )4. How ____________ did you pay?

  A. much yuan B. many yuan C. much yuans

  ( )5. Her mother is ___________. She ____________ a car now.

  A. a driver, drive B. driver, drives C. a driver, is driving

  ( )6. Do you want __________ with me?

  A. go shopping B. to go shop C. to go shopping北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案

  ( )7. ---___________? ---Yes, please.

  A. How are you B. Can I help you C. What can you do for me

  ( )8. Miss White is a good teacher. She usually _________.

  A. helps me to English B. help me learn English C. helps me with my English.

  ( )9. Maria likes documentaries _______ cartoon, ______ she doesn’t like thrillers.

  A. and , and B. and, but C. but, but

  ( )10. Do you need shoes______ sports? We have lots of shoes ________ very good prices.

  A. for, at B. for, with C. at, with

  ( )11. Katrina often has French _______, tomatoes, chicken__________ dinner.

  A. fry, for B. fries, for C. frys, at

  ( )12. Let’s ____________ volleyball. That _________ good.

  A. playing, is B. play, sounds C. play, is sound

  ( )13. Peter often _________ my textbook ________ home.

  A. takes, to B. brings, C. takes,北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案

  ( )14. The man is David Johnson. Johnson is his ____ name and David is his ______ name.

  A. family, first B. first, family C. first, last

  ( )15. Does Mary like documentaries?__________________.

  A. Yes, she doesn’t. B. No, she does. C. Yes, she does.

  三 讀一讀,對一對:對號入座(10分)。

  ( )1. Where is her pen pal from? A. At 4.P.m.

  ( )2. May I have a look at your ticket? B. She’s swimming.

  ( )3. When is your birthday? C. No, I don’t. It’s hard for me.

  ( )4. What’s his phone number? D. Zhou Runfa

  ( )5. What color is your box? E. It’s 243-0876.

  ( )6. Who’s your favorite film star? F. Sure. Here it is.

  ( )7. Can you play the piano? G. No, I can’t.北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案

  ( )8. Do you like playing chess? H. He’s from the UK.

  ( )9. What time does it close on Sunday? I. It’s blue and yellow.

  ( )10. What is Lucy doing in the river? J. December 4th

  四. 看一看,找一找:改錯題,下列句中均有一處錯誤,找出來并改正在橫線上(5分)。

  1. Her’s favorite sport is tennis. _____________

  2. Miss Tian singing a new song. _____________

  3. My father usually go to work at 7:30. _____________

  4. Are this your brother, John? _____________

  5. Math is me favorite subject. _____________

  五. 讀一讀,排一排:給以下句子編號,組成一段意義完整的對話(5分)。北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案

  ( )Why do you like P.E.?

  ( 1 ) What’s your favorite subject?

  ( ) How many P.E. classes do you have in a week?

  ( ) Do you like him?

  ( ) My favorite subject is P.E.

  ( ) It’s exciting and relaxing.

  ( ) I have two in a week.

  ( ) Who’s your P.E. Teacher?

  ( ) Mr. Li is.

  ( ) Yes, he’s friendly, but he’s very strict.

  六. 完形填空。(10分)北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案

  I ____(1) Li Lei. This ______(2) a ruler. ______(3) is ______(4) ruler. I spell _______(5), R-U-L-E-R. That is _______ (6) eraser. It’s _______(7). I _______(8) spell it. _____(9) do you spell it, Do you know? _______(10), I don’t know.

  ( )1. A. is B. am C. are D. do

  ( )2. A. is B. am C. are D. do

  ( )3. A. This B. That C. It D. One

  ( )4. A. your B. his C. her D. my

  ( )5. A. it B. one C. her D. me北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案

  ( )6. A. your B. my C. an D. a

  ( )7. A. your B. my C. his D. her

  ( )8. A. do B. don’t C. isn’t D. am not

  ( )9. A. How B. What C. What’s D. How are

  ( )10. A. OK B. Not C. Thank you D. Sorry

  七. 讀一讀,填一填:閱讀理解(32分)。

  (A)

  (a)閱讀對話,然后根據對話的內容從供選擇的答案中選出問題的最佳答案。(4分)

  A: Hello!

  B: Hi, is that Paul? This is Nick, your new classmate.

  A: Hi, Nick! Where are you?

  B: At home. There’s a new movie at the Capital Cinema. Do you Know?

  A: Yes, I do. Do you like going to movies?北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案

  B: Yes, very much. I usually go to movies with my parents on Sunday.

  A: What kind of movies do you like?

  B: Action movies. How about you?

  A: I don’t often go to movies. I like watching TV or VCD at home.

  B: That’s different from seeing the movie at the cinema. Let’s go to the movie this evening, OK?

  A: Sorry, I’m going to a concert with my mother this evening. What about tomorrow afternoon?

  B: OK. See you after lunch tomorrow.

  A: Bye-bye.

  ( )1. Who is B?

  A. Nick, Paul’s new classmate. B. Paul, Nick’s new classmate.

  ( )2. What does Paul like?

  A. Going to movies. B. Watching TV or VCD at home

  ( )3. Paul and Nick are going to ________.

  A. the new movie this evening B. a concert this evening

  C. the new movie tomorrow D. have lunch at the cinema

  ( )4. Where are they talking about the movies?

  A. At Nick’s home. B. At Paul’s home. C. At the cinema. D. On the phone.

  (b). 閱讀下面的短文并完成ID卡。(6分)北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案

  Nick is my pen pal. He is 12 years old. He is from Canada. He lives in Ottawa. He speaks English and French. His favorite subject is science. He likes Chinese, too. And he says he can speak a little Chinese, but he can’t write in Chinese.

  Nick likes sports, too. He likes swimming best. He goes swimming on weekends with his father. He says he can swim very well. He doesn’t like Physics. He thinks it too difficult.

  Nick has a big family. There are eight people in his family, his grandpa, grandma, father, mother and his brothers and sisters. He has two brothers and two sisters. They are Bob, Tim, Jane and Susan. They are happy!

  Name: ________________

  Age: ______ From: ______________________

  Language(s): _______________________

  Favorite subject(s): ____________________

  Favorite sport(s): _________________________

  (B)

  Bill 正在向大家介紹他家的新客廳,你能根據他的介紹,把所給物品的圖片放在適當的位置上嗎?(把物品下方的字母寫在圖中相應的位置里)(6分)

  (C)

  閱讀Emily給好朋友Joy的一封信。根據信的內容,從7~10小題所給的三個選項中,選擇正確答案。(4分)

  (  )7. What is Emily talking about in her letter?

  A. Joy’s birthday party. B. Emily’s birthday party.北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案

  C. Uncle Paolo’s birthday party?

  (  )8. Where are they going to have the party?

  A. In Central Park. B. Near History Museum. C. At Uncle Paolo’s restaurant.

  (  )9. What can they do from 6 : 30 to 7 : 45? They can ________.

  A. go to a concert B. eat and talk C. go to the museum

  (  )10. What time does the party start? It starts at about ________.

  A. 6 : 30 B. 7 : 45 C. 8 : 00

  (D)

  Xiao Ming 想要參加學校社團組織。他向學生會主席Nancy寫了一封自薦信。請你根據他所介紹的情況,完成第11~13小題,把14小題回答完整。(每小題1分,共4分)

  Dear Nancy,

  My name is Xiao Ming. I want to be in a club in our school. I’m not famous now. But maybe I can be famous someday!I can’t sing or dance or act in movies, but I can do many other things. I can play three instruments: the guitar, the violin and the drums. I think I can be in the music club. Maybe I can be a famous musician. I like to read story books and I can write stories. Maybe I can be a famous writer. I like sports, too, but I don’t think I can be a famous and successful sports man. Can I join you?

  Love

  Xiao Ming

  (  )11. What’s the word “instruments” in Chinese? It’s ________.

  A. 樂譜 B. 樂器 C. 樂章

  (  )12. What can’t Xiao Ming do? He can’t ________.

  A. write stories B. play the violin C. act in movies北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案

  (  )13. Xiao Ming thinks he can be a famous ________ or a famous writer.

  A. musician B. actor C. sports man

  ( ) 14. --What clubs do you think Xiao Ming can join?

  --He can join a ___________ club, a ___________ club or a ___________ club.

  (E)

  讀一讀我和伙伴們本周末的計劃,從15~18每小題所給選項中,選出最佳答案。

  (每小題2分,共8分)

  I’m going to see a movie with my friends this weekend. We love seeing movies, but e all like different kinds. I like to see thrillers and science fictions, my friend Sam loves action movies and comedies and my best friend, Lee, loves a good romance. Because we like different kinds of movies, it can be difficult to choose(選擇)one to see. So we usually take turns(輪流)to choose the movie. It’s my turn to choose this weekend, so we’re going to see Harry Potter II, a new movie. It’s number one at the box office, and everyone is saying what a great movie it is. I can’t wait!

  (  )15. How many kinds of movies does the writer talk about in the story?

  A. Six. B. Five. C. Four.

  (  )16. Harry Potter II is ________ movie right now.

  A. a boring B. a popular C. an action

  (  )17. How do the writer and his friends choose which movie to see?

  A. They like different kinds of movies.

  B. They let Lee choose which movie to see.

  C. They take turns to choose a movie to see.北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案

  (  )18. What is the main idea(中心意思)of the story?

  A. Choosing which movie to see can be difficult.

  B. It’s a good thing to see movies with friends.

  C. Everyone likes the new movie Harry Potter II.

  八.書面表達(18分)。

  1. 你(Steven)的藍色背包在操場上丟失,里面有書及各種文具,寫一份尋物啟事,你的電話:82345066 (9分)

  _________________________________________________________________________________ _____________________________________________________

  2. 你想加入京劇社,根據以下表格編一段你與京劇社工作人員的對話 (9分)

  First name: Mark

  Last name: Smith

  Age: 13

  Telephone number: 6621-4810

  E-mail address: MARKSMITH@HOTMAIL.COM

  What can you do? Sing, dance, Chinese Kung Fu

  Why do you want to join the club? To learn a lot about Chinese history;

  interesting北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案

  Clerk: Hi, can I help you?

  Mark: Yes, please. ________________________________________________

  __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  參考答案

  一. 1. join 2. February 3. favorite 4. healthy 5. racket

  二I. 1.B 2.C 3.A 4.A 5.C 6.C 7.B 8.C 9.B 10.A 11.B 12.B 13.C 14.A 15.C

  三. 1.H 2.F 3.J 4.E 5.I 6.D 7.G 8.C 9.A 10.B

  四. 1.Her’s改為Her 2.singing 改為is singing 3.go改為 goes 4.Are改為 Is 5.me改為 my

  五. 3-1-5-9-2-4-6-7-8-10

  六. 1—5 BACDA 6—10 CCBAD北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案

  七. (a) 1.A 2.B 3.C 4.D

  (b) Name: Nick Age:12 From: Canada Language: English and French Favorite subject: Science Favorite sport: swimming

  初一英語期末復習方法

  聽力問答

  英語考試的第一大項就是英文聽力,若是做的不好會影響到后面題目的作答。聽聽力前要先瀏覽每個聽力題目,熟悉每一個聽力選項,猜測這一道聽力小題目對話可能會說些什么,答案又有可能是哪一個。這樣帶著問題聽力更能加大對關鍵詞匯的敏感度,提高聽力的準確性,獲得更高的分數。

  單選題

  單選題注重的是平時的積累,單詞的熟悉度,短語的用法,以及語法的運用都是單選得分的重點。而在考試時可以先排除自己確定的不正確答案,可以劃掉這個選項,避免我們重復的看這個選項而耽誤其他做題時間。

  完型填空北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案

  此題型是將文章中的部分單詞扣出,再找來三個相近的單詞來混淆我們的選擇,第一步我們可以將每個單詞帶入文章中,翻譯看語句通順與否。遇到選單詞格式比如現在進行時或者一般過去式,可以看看前后是否能組成短語,根據短語來確定單詞的格式。

  閱讀理解

  閱讀理解講究的是閱讀的速度與質量,以及對文章的理解程度。在閱讀之前不妨先簡單閱讀以下文章下面的各個題目,明白文章會考我們哪些內容,帶著疑問去讀文章,相信會有更大的收獲。

  作文題

  作文題更在于平時的積累,因為寫作文會用到大量的單詞以及固定短語,這需要我們在平時學習的過程中就注意積累作文常用表達的收藏與運用,在考試時我們可以直接搬過來使用,會節省很多時間也會讓自己的作文看起來更加連貫精彩。

  1、高效的復習,要學會梳理自身學習情況,以課本為基礎,結合自己做的筆記、試卷、掌握的薄弱環節、存在的問題等,合理的分配時間,有針對性、具體的去一點一點的去攻克、落實。哪塊內容掌握的不多就多花點時間,復習的時候要系統化,不要東一下西一下,最后啥都沒復習好。

  2、可以學習掌握速讀記憶的能力,提高學習復習效率。速讀記憶是一種高效的學習、復習方法,其訓練原理就在于激活“腦、眼”潛能,培養形成眼腦直映式的閱讀、學習方式。速讀記憶的練習見《精英特全腦速讀記憶訓練》,用軟件練習,每天一個多小時,一個月的時間,可以把閱讀速度提高5、6倍,記憶力、理解力等也會得到相應的提高,最終提高學習、復習效率,取得好成績。如果你的閱讀、學習效率低的話,可以好好的去練習一下。

  3、要學會整合知識點。把需要學習的信息、掌握的知識分類,做成思維導圖或知識點卡片,會讓你的大腦、思維條理清醒,方便記憶、溫習、掌握。同時,要學會把新知識和已學知識聯系起來,不斷糅合、完善你的知識體系。這樣能夠促進理解,加深記憶。北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案

  4、做題的時候要學會反思、歸類、整理出對應的解題思路。遇到錯的題(粗心做錯也好、不會做也罷),最好能把這些錯題收集起來,每個科目都建立一個獨立的錯題集(錯題集要歸類),當我們進行考前復習的時候,它們是重點復習對象,保證不再同樣的問題上再出錯、再丟分。



由于篇幅原因,以上只是部分內容。

獲取完整版方法:

1.點擊鏈接 領取《北京各學校初一初二下學期期末考試真題及答案解析》https://jinshuju.net/f/dxZ3Ds,填寫姓名、電話信息后即可跳轉百度云盤地址,免費獲取。

2222.png


這一期的北京人教版七年級上冊英語期末試卷及答案就介紹到這里,進入了初中,同學們也是一個大人了,未來還會有更多的挑戰,希望同學們在將來的學習中更加優秀,更加努力,若想了解更多關于初中期末考試的相關內容,請撥打免費咨詢電話:400-810-2620

相關推薦
家長幫微信小程序
無需下載,隨時看
反饋 頂部
久久综合一本道中文字幕加勒比高清 久久综合一本道dvd在线 一本道dvd久久综合高清免费